http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

.... V GRČIJI


V soboto zjutraj smo se iz prelepe Kroške odpravili na pot proti Italiji. Vožnja mimo Ljubljane, Trsta do Benetk je hitro minila. Dopolne smo se vkrcali na ladjo Lefka Ori podjetja Anek lines. Opoldne smo izpluli iz pristanišča. Malo sončenja, kartanja, spanja na ladji in sama vožnja je hitro minila. V nedeljo opoldne smo pristali v Igunumetsi ter dve uri kasneje še na Krfu. Izkrcali so se posamezni potniki, mi pa smo nadaljevali do Patrasa. Po izkrcanju smo se zapeljali do našega hotela, se namestili, povečerjali in zaspali.

Olympija je bila naš prvi cilj v ponedeljek dopoldne. Dobro ohranjen stadion, pa ostanki posameznih templjev, gimnazije in palestre, so nas spremljali na našem obhodu. Čez gorati Pelopnez smo se zapeljali na vzhodno stran polotoka in se ustavili v prvi prestolnici moderne Grčije - Nauplii. Skok na bebeško utrdbo, nekaj shopinga in ogled reševanja malega mercedesa, ki ni znal plavati, so bile naše glavne aktivnosti. To noč smo prenočili v kraju Tolo, majhnem turističnem kraju ob morju. Izredno krasni apartmaji, prijazni ljudje in večerja na mivki ob morju in nočno kopanje, so glavne značilnosti tega večera.

Epidavros, Mykene in Korint smo prepotovali in si ogledali v torek dopoldne. Popoldne pa smo že pripeljali v Atene in si ga najprej panoramsko ogledali z našim mini busom. Zapeljali smo se čez trga Omonia in Syntagma, pa pod Akropolo in še v pristanišče Pirej. Po namestitvi v hotel v središču mesta pa peš na obvezno večerjo v Plako. Končali smo na "obvezni" pijači na strehi našega hotela ob prekrasnem pogledu na nočne Atene.

Do arheološkega muzeja smo se napotili peš, saj je bil naš hotel oddaljen vsega skupaj samo 300 metrov. V muzeju smo si pogledali razstavljene predmete, nekatere starejše tudi nekaj tisoč let.

Se nadaljuje.........še pišem...