http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

PERU - BOLIVIJA - BRAZILIJA 2008


Na potovanju smo obiskali tri države – Peru, Bolivijo in Brazilijo – in si ogledali pomembne znamenitosti teh držav. Iz Münchna smo preko Madrida preleteli v Limo, glavno mesto Bolivije. Parlament, katedrala, Sacsaywaman, muzej zlata in še nekatere destinacije so bile cilj naših ogledov. Iz Lime smo nadaljevali v Cusco, center nekdanjega Inkovskega imperija. Dobre večerje, plesi domačinov in pa seveda nepozabna vožnja z vlakom v Aguas Calientes. Od tam smo osvojili Machu Picchu in tudi nasproti ležeči Wayna Picchu. Prav tako smo se namakali v toplih izvirih, po katerih ima Aguas Calientes tudi ime.

Iz Cusca smo nadaljevali na višini 4000 metrov do kraja Puno. Od tam pa z čolnom po jezeru Titicaca do otokov Uros in Taquile. Precej nenavaden način življenja na otokih, zgrajenih iz trsja tutora.

Zanimiv je bil tudi prestop perujsko-bolivijske meje in nadaljevanje proti La Pazu, največjemu mestu Bolivije. Nagrajeni smo bili s prekrasnim pogledom iz El Alta na zanimivo mesto, ki  se razprostira na višini med 2900 in 4000 metri. Arheološke najdbe, večerni plesi, mesečeva dolina, pretep na ulici, dobra kavica v kafiču, sodelovanje na demonstracijah za spremembo ustave, … so glavne značilnosti našega bivanja v tem mestu.

Naše potovanje smo zaključili v Riu de Janiero, si malce odpočili oči na čudovitih plažah Capacabana in Ipanema, si ogledali večerni show s prekrasnimi plesalkami, se povzpeli na Corcovado s Kristusom in na Sugar Loaf. Vse to smo uspeli pri temperaturi nad 30 stopinj Celzija. Pridni.

Iz Ria smo poleteli preko Madrida do Münchna; od tam pa nadaljevali po dveh smereh proti Sloveniji. »Ljubljanska« ekipa je bila uspešnejša od »Mariborske«, ki je točno pri tabli Dravograd prispevala v državno blagajno 500 evrov za prehiter povratek domov. 5 kazenskih pik je ostalo našemu vodniku za dve leti.