http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

TAJSKA 2012


Samo potovanje »klasika« s posebnimi dodatki. Najprej vožnja do letališča Munchen, polet preko Amanna do Bangkoka in prva večerna spoznavanja okolice hotela na predelu Sukhumvit. Številni bari, dekleta, gost promet, dobra hrana, ….
Prvi višek potovanja je bil obisk Templja tigrov. Božanje, stiskanje in slikanje z divjimi roparicami je zanimiva zadeva, čeprav ostaja grenak priokus, kako te živali pripravijo do tega, da nas tako mirno prenašajo. Popoldanski sprehod po mostu čez reko Kwai je samo popestril zanimivi dan.
Naslednji dan smo se z čolni popeljali po kanalu (podobno kot Roger Moore v filmu o James Bondu) do starega dela mesta in nadaljevali z modernimi tuk-tuki. Preko dneva smo si pogledali kompleks Velike palače z smaragdnim budo, tempelj What Pho z ležečim budo ter najbolj eleganten in zanimiv tempelj v Bangkoku – Wat Arun. Na slednjega smo se tudi povzpeli in uživali s pogledom na ogromni Bangkok.
V večernih urah smo poleteli na jug Tajske na Phuket. Glavni cilj centra sex turizma na Tajskem je bil za nas ogled Nacionalnega parka z »James Bondovim« otokom. Z gliserjem smo se popeljali med številnimi otoki, na enem od njih imeli kosilo, se na drugih popeljali s kanuji v njihovo notranjost, se kopali in seveda tudi izkrcali na filmsko najbolj znanem otoku. Sprehodili smo se po obali, kjer so snemali film »Mož z zlato pištolo«, kjer sta šampanjec pila Roger Moore in Scaramanga – za nas je bilo dosegljivo samo pivo po dvojni ceni.
Po treh nočeh v Phuketu smo preko Bankoka prispeli še v Pattayo, vsaj zame bolj simpatično mesto kot Phuket.  V torek smo pričeli z raziskovanjem okolice hotela, bili smo na prvi masaži, obiskali našega Marjana Urleba, ki živi in vodi hotel Lanna v Pattayi.
Dnevi v Pattayi so minili kot bi pihnil. Pozno smo vstali, zajtrk, prva masaža nog v salonu Good day, juhca na ulici, druga masaža, pa malo na obalo, vmes pivce za živce ob takem številu deklet, .... Zvečer ribja pojedina, sprehod po nočni Pattayi, tudi na Walking street smo šli, v kakšen barček, .... in minilo je osem dni.

Trenutno smo v Jordaniji na letališču v Amanu. Čez tri ure pa letimo za Munchen in dalje domov. Aprila pa ponovno v te prekrasne tople kraje.