http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

GRČIJA 2011


Na zaključno potovanje smo se odpravili v petek zgodaj zjutraj. Z avtobusom smo se zapeljali mimo Ljubljane, Benetk do pristanišča Ancona. Tam smo se vkrcali na ladjo, namestili v kabine in takoj pričeli z raziskovanjem zanimive in kar precej velike ladje. Številne palube, restavracije, garažni prostori, igralnica, trgovinice, bari in celo disco. Tam smo tudi preživeli del večera.

Drugi dan malce čez poldne smo pristali v grškem pristanišču Patrasu. Pričakal nas je avtobus in nas odpeljal po zahodni obali polotoka ( danes otoka !) Peloponeza do manjšega pristanišča Kilini. Po dobri uri vožnje smo pristali  na otoku Zakynthos ter se odpeljali do našega hotela.

Dve noči oz. tri dni na otoku so hitro minili. Malce kopanja, vožnja z ladjo okoli otoka, malce večernega potepanja (tudi v Laganasu smo bili !) in že smo se odpravili na drugo stran Peloponeza v manjši kraj Tolo.

Na poti v Atene smo si pogledali zanimivo gledališče Epidavros, imeli v njem tudi nastop, se ustavili na Korintskem prekopu in proti večeru prispeli v glavno mesto Grčije. Imeli smo srečo – v času našega bivanja v Atenah domačini niso stavkali zaradi vedno ostrejših ukrepov grške vlade. 

Po mestu smo izvedli klasično turo - Akropola, arheološki muzej, Partenon, Agora, olimpijski stadion, …. zvečer pa še Plaka.

Potovanje smo zaključili z letom na relaciji Atene – Dunaj. Za večino dijakov je bil to prvi let v življenju, z izjemo Renata so bili vsi navdušeni. Spodnje fotke prikazujejo nekaj utrinkov s tega zanimivega potovanja.