http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

TAJSKA 2020

Odhod18.4.2020
Trajanje15 dni
Število potnikov15
Cena (na osebo)1.600,00 EUR
Rok za prijavo31.10.2019
Način potovanja
PROGRAM POTOVANJA
1.dan (sobota, 18.04.2020) MARIBOR - LJUBLJANA / ZAGREB - ...
Zbirališšče potnikov na letališču Ljubljana oz. Zagreb. Po prijavi za let polet preko Istanbula oz. Dohe proti Bangkoku. Obroki na letalu...
2. dan (nedelja, 19.04.2020) .... BANGKOK
... jutranji pristanek v prestolnici BANGKOK. Transfer do hotela, namestitev in uvodna spoznavanja okolice hotela. Pozno popoldne vožnja s čolni po kanalih in motornimi rikšami po velemestu. Spoznali boste številne templje (Wat Phra Kaeo, What Pho z ležečim Budo, ...), kraljevo palačo, parlament, biblioteko, gledališče, ...mestni vrvež,...nočitev.
3. dan (ponedeljek, 20.04.2020) BANGKOK - SAMUT SONGKHRAM - BANGKOK
Zajtrk. Celodnevni izlet v okolico Bangkoka do mesta SAMUT SONGKHRAM. Najprej vožnja s čolni po plavajoči tržnici, kjer boste imeli možnost trgovanja in nakupa tajskih spomenikov. V nadaljevanju vožnja do "celinske tržnice", ki je zanimiva po izredni izbiri sadja in zelenjave ter posebnosti, ko večkrat čez dan čez tržnico pelje vlak. Vrnitev v Bangkok, nočitev.
4. dan (torek, 21.04.2020) BANGKOK
Po zajtrku ogled simbola mesta, znameniti WAT ARUN. Prečkali boste reko Chao Phrayo, se povzpeli na "vitki" tempelj in imeli čudovit razgled na stari del Bangkoka. Nočitev.
5. dan (sreda, 22.04.2020) BANGKOK - CHIANG MAI
Zajtrk. Sledi transfer na letališče Bangkok in polet v CHIANG MAI. Prevoz do hotela, namestitev v sobe in prvi potep po mestu. Nočitev.
6.dan (četrtek, 23.04.2020) CHIANG MAI
Zajtrk. Dopoldne ogled največjega in najbolj kulturnega mesta severne Tajske - antično obzidje z mestnimi vrati Chang Phueak, Wat Chiang Man, Wat Phra That Doi Suthep, tradicionalna lesena hiša, ...popoldne vožnja do področja Mae Taeng in ogled vasi z LongNeck karen people, jahanje slonov,...Vrnitev v Chiang Mai, nočitev.
7.dan (petek, 24.04.2020) CHIANG MAI - LAMPANG
Po zajtrku avtobusni prevoz v 100 kilometrov oddaljeno mestece LAMPANG. Nastanitev v simpatičnih hiškah v bližnji vasi. Popoldne obisk Lanna templja, zvečer ples domačink, ki bodo zaplesale tradicionalne tajske plese. Večerja in nočitev.
8.dan (sobota, 25.04.2020) LAMPANG
Zajtrk. Današnji dan je namenjen kuharskemu izobraževanju. Najprej se boste odpravili na tržnico po nakup osnovnih živil, kasneje pa te pod vodstvom domačih tudi sami pripravili ter pojedli. Večerja in nočitev.
9. dan (nedelja, 26.04.2020) LAMPANG - CHIANG RAI
Po zajtrku avtobusni prevoz do mesta CHIANG RAI. Nastanitev v hotelu ter popoldanski ogled mesta - Wat Rang Khun ali beli tempelj, kip kralja Magraia, ustanovitelja severno tajskega kraljestva Lan Na ter v njegovem času zgrajenega templja Wat Phra That Doi Chom Thong. Nočitev.
10. dan (ponedeljek, 27.04.2020) CHIANG RAI - BANGKOK - PATTAYA
Zajtrk. Malce čez poldne transfer na letališče Chiang Rai, polet v Bangkok in dalje transfer na obalo Bangkoškega zaliva do mesta PATTAYA. Namestitev v hotelu na osnovi nočitve z zajtrkom. Nočitev.
11. dan (torek, 28.04.2020) / 13. dan (četrtek, 30.04.2020) PATTAYA
Dnevi v Pattayi so namenjeni uživanju na peščeni plaži ali pa samostojnemu potepanju in raziskovanju mesta. Zanimiva je tudi okolica Pattaye s številnimi otočki ali pa "svetom v malem", kjer so predstavljeni vsi večji kulturni spomeniki oz. zgradbe na svetu - od Buckinghamske palače do Eiffelovega stolpa in Slavoloka zmage, od Whitte house do Sydneyske opere, ....poldnevni obisk plavajoče tržnice, spreho po znameniti Walikn Street, shopping, ... dnevno uživanje tajskih masaž, ...
14. dan (petek, 01.05.2020) PATTAYA - BANGKOK - ...
Zajtrk. Še zadnji dan na peščeni plaži. Pozno popoldne transfer na letališče Bangkok. Prijava za let in ...
15.dan (sobota, 02.03.2020) .... ZAGREB/LJUBLJANA - MARIBOR
... nočni let proti Evropi. Pristanek v Ljubljani oz. Zagrebu v soboto dopoldne.

V CENI POTOVANJA JE VKLJUČENO - v programu navedeni letalski prevozi v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana/Zagreb-Bangkok in nazaj, Bangkok-Chiang Mai ter Chiang Rai-Bangkok vključno s taksami, gostinsko-hotelske storitve po programu - 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Bangkoku, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3***/4**** v Chiang Maiu, 2 x nočitev z zajtrkom, kosilom in večerjo v Lampangu v preprostih bivališčih (pri "domačinu" Sebastijanu),   1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3***/4**** v Chiang Raiu, 4 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Pattayi, vsi transferji na poti po programu (letališče Bangkok do hotela v mestu in nazaj, letališče Chiang Mai do hotela v mestu, letališče Bangkok  do hotela v Pattayi in nazaj), avtobusni prevoz na relaciji Chiang Mai - Lampang - Chiang Rai, vsi zunanji in notranji ogledi po programu z vstopninami v Bangkoku, Chiang Maiu, Chiang Raiu in Pattayi, celodnevni izlet v okolico Bangkoka, vožnja s čolnom po plavajoči tržnici, vodstvo in organizacija potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA
- zavarovanje z asistenco (skoraj obvezno) za 15 dni cca 25 eur
- napitnine in storitve po osebnih naročilih
- za enoposteljno sobo 400 eur.

CEPLJENJE
Cepljenje za potovanje ni obvezno. Podrobner informacije dobite na najbližjem Zavodu za zdravstveno varsto.

SPLOŠNI POGOJI TURISTIČNE AGENCIJE KONDOR SO SESTAVNI DEL PROGRAMA IN SO VAM NA VOLJO V NAŠI POSLOVALNICI.

Prijave in rezervacije KONDOR TURISTIČNA AGENCIJA, d.o.o., 2000 Maribor, Jezdarska 8b, tel. 041 615 349 oz. kondor@siol.net do zasedbe predvidenih mest oz. do vključno 31.OKTOBRA 2019. Po tem datumu so možne višje cene zaradi dražjih letalskih vozovnic. Ob prijavi je potrebno plačati 30% zneska, ostalo do 8 dni pred potovanjem.

NADALJNJA NAVODILA GLEDE CEPLJENJA, PRTLJAGE, PRIDOBIVANJA KONDICIJE, .... DOBITE OB PRIJAVI V NAŠI AGENCIJI IN V OBLIKI NAPOTKOV PRED POTOVANJEM.

ZA TAJSKO VIZA NI POTREBNA. iMETI MORATE LE VELJAVNI POTNI LIST VSAJ ŠE ŠEST MESECEV OD PRIČETKA VSTOPA V TAJSKO.

IZRAČUN JE BIL NAREJEN DNE 14.05.2019.


TAJSKA 2020
18.4.2020 - 2.5.2020